I dec förra åter så va jag med i#lifestylebymrr och ja avslutade med att gå ner 3,5 kg å tappa över 32 cm över hela kroppen.

Har nu efter årsskiftet känt mig fluffigare å att de stått stilla med hela min utveckling.
När man har sånna svackor är de bra att ha kort sen tidigare så man kan jämföra å faktiskt se att man har gjort förändringar åt rätt håll.

Nu inser ja att min kropp gjort en förändring från dec till april. När ja började i okt låg ja på ca 86 stadiga pannor å nu ligger ja på ca 78 kg. Nästan gått ner 10 kg på 7 mån. De är verkligen inte dåligt.
Men som jag sa...så lätt att man stirrar sig blind å bara ser sitt gamla ja.
Ta bilder å va stolt över va du har åstadkommit å fortsätt kämpa vidare.
För du kommer att nå dina mål till slut. Vissa kommer dit fortare än andra. Men va gör de? Bara kämpar glöden å viljan finns så finns de inga hinder som är nog höga.

Jag har utsett mitt första mål å de är att vara tävlingsklar till december, vet att ja kommer fixa men de kommer ta mycket ork å tid.
Lätt värt de :)

Nu ska ni få se skillnaden från i dec tills nu"Don't be a quitter because its geting hard, just work harder and u will reach your goals"

Va allt från mig för denna gång

Puss å KramShit va sämst ha känner mig. Var flera månader sen ja uppdatera om mitt liv. Hänt en hel del sen sist. Får vi se...vars ska vi börja???

1. Bytt PT nu och jag har Anna Ståhlnacke istället för Joseph Tekie å de med anledning att hon äger Gymmet i Luleå som jag tränar på. Lättare om de skulle vara några funderingar eller frågor. Men även om ja behöver visas gällande någon övning. varit nöjd med Joseph så de är inget sånt. Bara enklare med en PT i närheten.

2. Siktar på att vara i tävlings form till dec å då får vi se om de blir att ställa upp i DC eller Lucia Pokalen.

3. Jobbar i Luleå nu på Sunderbyn Sjukhus.

Jag verkligen älskar att träna å pumpa ut varenda muskel i kroppen och sen se framstegen man gör.

Lite fotobombSen måste ja bara få tipsa om en sida som har så grymt snygga kläder å tightsen är så himla sköna. Det är www.myway2fitness.se Idag fyllde de på med ännu mer snygga modeller. Så passa påNu är de lördagsmys som gäller å snart är de Gladiatorerna som ska kollas med kidsen.

Ha en underbar lördag

Puss å kram