Snart är 2014 slut och 2015 kommer i väldans fart. 
Snart kommer även landet alla gym bli fullsatta med människor som har gett sitt nyårslöfte om att 2015 kommer bli de året då träning och bra kost startar. 
Men redan i mars april så har dessa gym blivit massor glesare pga många inte kan hålla sina löften. 

Jag kommer inte avge nått nyårslöfte utan köra på som vanligt. 
Fast nu blir de att trappa upp en växel och gå tillbaka till rutiner med kost och träning. 
Blir även att börja på diet nu den 5:e och rikta in sig på nästa års slutmål. Lucia Pokalen i nov/dec. 
Då kommer min största prövning att lägga sig på ett slutmålvikt på 56 kg. Min lägsta vikt på många många år. Kommer bli tufft men jag ska fan klara de. 
Finns inga ursäkter eller genvägar. Bara bita ihop och koppla in vinnarskallen. 

Jag har bestämt mig för att klara det denna gång. Jag MÅSTE de annars kommer jag bli så jäkla besviken på mig själv. 

Vägen är lång men så värt de när man till slut står där på scen och kan vara stolt över sig själv och vad man lyckats åstadkommit.

Än sålänge så är jag inte borträknad. 
Min kropp ska formas.

2014 var en mjukstart men 2015 ska jag kämpa in i de sista och skina som en diamant inifrån och ut. 


God slut på de gamla året och god fortsättning på de nya.

Puss Ninnie 💋 
Vill bara önska er alla en god jul och gott nytt år.

Blir att jobba ikväll. Sen hem och ha julmys med älsklingen och lill plutt.Puss Ninnie ❤💋
Ikväll när jag höll på här hemma kom ja över några gamla mys byxor som jag hade förra året. Är när ja ser dem och sen håller dom framför mig som jag verkligen inser hur stor jag var och vilken resa jag har gjort hittills. 
 
 
Då hade jag strl XL och nu har jag M på dem flesta byxorna. Vet att dom gamla inte satt löst då heller. Så ja jag var big.
Vet att ja sagt de många gånger tidigare men jag är så stolt över den resan jag har gjort och gör idag. Ska bli kul och se hur nästa årets resa kommer se ut och när jag nått mitt första mål.
 
 
DÅ OCH NU
 
Saken är att allt är möjligt bara man har rättan viljan och tror på sig själv. Självklart har jag haft många svackor där min tro på mig har sjunkit. Där ja trott att inget händer och där hjärnspökerna nästan vunnit. 
Men jag har alltid samlat mig och fortsatt fokusera på målet. 
 
Inget kommer gratis och jag har fått lägga ner många timmar på gymmet men även många tårar och ätit många tallrikar äckelgröt. Men vet ni vad, de har varit värt de. 
 
För det är inte bara mitt yttre som har ändras men även mitt inre.  Självklart kan ja tycka mindre om min kropp vissa dagar men för de mesta gillar jag de jag ser u spegeln. Att älska och acceptera sig själv och sin egna kropp är en stor steg. Att känna sig stolt över sig själv och försöka varje dag vara den bästa versionen av du. För i slut ändan så är de bara du själv som kan vinna över dina egna demoner och bara du som kan göra en förändring. Ingen annan, förutom att vara ett stöd för dig.
 
 
Jag vet vars jag vill och vad mina drömmar är. Jag ska ta mig dit på ett eller annat sätt. Min största styrka finns i mig själv men min största stöttepelare i livet är min älskling. Och ingen annan än jag kan vara gladare eller stoltare att ha en så underbar och fin person vid min sida.  ❤
 
Varför valde du att träna och har du ett mål, en dröm?
 
Puss Ninnie 💋
bilder, body, hälsa,