Idag är de fredag. Som något speciellt med de. 
För mig betyder de LEGDAY 💪

Däremot ska de bli intressant å se hur de kommer och gå. Har sån träningsvärk på baksida lår att jag vill lägga mig ner och gråta en skvätt. Men förhoppningsvis så blir de bättre sen. 

Egentligten så värker vela min kropp, är bara armarna som inte värker 


Men snart får de oxå känns hur det känns ☺️ INTE kul alls kan ja lova er. 

Behöver bygga mer triceps och biceps. Armar är min svagaste muskelgrupp. 
Igår var ja och tränade i långärmad. Varmt men himla skönt faktiskt. Blir att göra fler ggr framöver. ☺️ 

Ikväll blir de bio mys med min bättre halva. Passa på nu innan han far hem igen 😔 

Puss och Kram Ninnie❤️
Känslan man får när man har genomlidit ett tung och svettigt pass på gymmet är obeskrivligt. Har haft två sånna pass i rad och jag känner sån glädje och glöd i kroppen. 
Igår hade jag kunnat träna i evigheter. Blev ordentligt å hårt ryggpass och baksida axlar med Therje. Han kan verkligen pressa mig till max. Så skönt när man känner att de tar på rätt ställen. I måndags fick ja till ett riktigt bra benpass. Kan lova att mina glutes och hamstrings fick jobba. Så de känns nu kan jag lova er. Toan är sådär obehagligt långt ner. Grymt jobbig och ont som satan gör de men samtidigt underbart. För de är då man vet att de tagit på rätt ställen. 

I dag väntas ett härligt axelpass och då blir de lite framsida men mest sidorna av axlarna som ska få jobba. Som Therje säger " få en snygg rundning på axlarna, och inte sådär spetsiga" haha
Men fortfarande baksida som ska få jobba mest och sen utsidan. 

Avslutar med en bild där de skiljer två mån mellan korten och de går framåt med axlarna. När man haft en down period är de bra att kunna jämföra och faktiskt se att det går åt rätt håll. Är då man får en extra kick och bara vill fortsätta kämpa å kriga. 


Så fastän man har svackor och som jag hade en träningsfri 1,5 vecka så betyder de inte att man ska slänga in handduken, utan de kan vara bra. En nyladdning. Så våga acceptera att kroppen säger emot och våga ha en time-out för de kan vara de som behövs för att kroppen ska komma tillbaka starkare än innan. 

Puss och Kram Ninnie❤️
axlar, bilder, tankar, träning,
Har kommit i en svacka, en djup svacka. Kroppen har inte riktigt velat vara med även knoppen har tappat fokus. 

Men nu har ja haft 1,5 v vila från träningen och känner att orken och framför allt lusten har börja komma mer och mer. 
Försöker att motivera mig sj hela tiden och när man känner att man är på väg tillbaka kommer de nå som får en att tappa fotfästet lite granna igen. Men jag kan inte knäckas, jag tillåtet INGEN knäcka mig. 

Vet att ja måste sätta mig ner och fundera lite på saker och ting. Hur jag vill ha det och speciellt vilka jag vill ha i min omgivning som ger mig den positiva och glada energin som jag vill ha och behöver. 

Jag har inte uppgett mina drömmar, bara lite längre tid och komma dit än tänkt. Men så kan de vara. Är inte ett nederlag för de. Bara bita ihop och fortsätt kämpa och tro på sig själv. Fastän alla andra inte gör det. 

Nu gläds ja över att vi haft massa sol och värme ☺️ 


Livet går vidare och jag ska visa alla där ute att jag kan inte knäckas fastän ja haft en dipp. Vet att jag kan. 

Puss och Kram Ninnie ❤️