Nu har man hållt på med #lifestylebymrr i 21 dagar och ja är sååå grymt taggad för resterande mån som är kvar. 

Började dagen med ett härligt morgon pass. Blev ben och mage. Gick riktigt bra. Avslutade med 1,45 plankan 


Efteråt blev de att byta om och duscha för att sen dra sig vidare till Piteå för ligga under nålen några timmar. Alltid lika härligt.....not :) Är inte riktigt klar med den än då ja ska dit och göra resten den 6 dec. Men är sjukt nöjd med de som vi gjort. 

Idag blev ja inspirerad av en uthärlig tjej på Instagram som oxå är med i tävlingen @fitnessbyhannah (följ henne på hennes resa) att göra en jämförelse från dag ett till nu. Har som inte tyckt att de hänt nå men bilder ljuger inte och nog har de hänt lite saker iaf :) 

Är när man ser att allt hårt slit,som man gör, ger resultat så blir man så grymt taggad av att bara kämpa på ännu hårdare och ännu mer för. 

Är detta va meningen med träningen är. Att kämpa och aldrig ge upp även de dagar som känns tunga och man är grymt omotiverad. Då är de extra viktigt att kämpa lite extra dom dagarna. För som ja sagt tidigare. Inget kommer grattis men sålänge man vill göra en förändring så klarar man av även dom jobbigaste hinder. Ha en vilja av stål. 

I morgon blir de att kötta ryggen, sooom ja längtar. 

Avslutar med en bild på min favorit kvällis och de är kvart, en skvätt funlight och bär. Mums säger ja Idag satte ja även i äkta vanilj pulver och de gav en god smak. 

Sov så gott nu alla. 
Kommentera

Publiceras ej