Japp idag är de första advent å de firas med massor av snöö.Såå kul, eller så inte. Men de har varit en bra dag iaf. Ja och mina älskade söner for en sväng på skylt söndag. Blev varsin julklapp av tomten sen fick dom en liten 1 advent leksak av mig. Jo ja vet...men ibland mådtey man ju få skämma bort sina juveler :)

Efter avlämningen hos sin pappa blev de hem p byta om för att sen fara till gymmet. I dag stod armar på schemat å de gick superbra. Blev dock ensam i slutet. Haha lustig hur lite folk de är en söndag kväll. Dom flesta är väl dagen efter. Skönt att man lagt de där med alkoholen på hyllan ett bra tag framöver.
Hur som helst avslutade ja med 120 st squats som vanligt. Must form that as.

I går gjorde ja en mätning av kroppen. Har ju gått ca 7 veckor sen #lifestylebymrr började. Helt sjukt va tiden går fort. Snart är tävlingen över men de har verkligen varit super kul å ja har fått lära känna nya människor genom denna tävling.
Kul att se att de går så bra för alla i tävlingen å enligt mig är vi alla vinnare. Sen är det även kul och se att man faktiskt har fått resultat under dessa veckor. Fastän de ibland är super svårt att se de själv och då är bilder superbra att ha. Men nu kommer de inte komma nå mer spännar bilder förrän finalisterna har valt ut.

Men här får ni se gårdagens resultat.Boooom 24 cm över hela kroppen på 7 veckor. Riktigt nöjd :)

Sista bilden på en halv naken ja..hehe. .de bjuder ja på :) Framsteg hary skett.Strax sova jobb i morgon hela dagen lång.

Puss och Kram

1 kommentarer

Anonym

01 Dec 2013 22:08

fan vad grymma resultat på sju v yeey you

Svar: Hihi tack ja de hände endel då :)
Ninnie

Kommentera

Publiceras ej